Αρχική Σελίδα
Ασφάλιση Κινητού
Βοήθεια & Συμβουλές
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Φόρμα Αίτησης Αποζημίωσης

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Είμαστε δίπλα σας
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε καλώντας στο τηλέφωνο που βλέπετε είτε στέλνοντας μας email. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

+30 210 9988118Ασφάλιση Κινητού

Η Mondial Assistance παρέχει βοήθεια και εξυπηρέτηση οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Αγαπάμε τις νέες προκλήσεις και μας ενδιαφέρουν οι ανάγκες των πελατών μας. Από την στιγμή ίδρυσης μας σας εξυπηρετούμε και σας προστατεύουμε ενάντια οποιουδήποτε δυσάρεστου γεγονότος. Σήμερα είμαστε υπερήφανοι να αναλάβουμε την ίδια δέσμευση και για τα κινητά σας τηλέφωνα, η οποία θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά σε εσάς, τους πελάτες μας, και στις ανάγκες σας.

Τι είναι η ασφάλιση κινητού και τι καλύπτει;

Μικρά, απρόοπτα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά: μπορεί να πέσει το κινητό σας ή να βραχεί από νερό ή καφέ. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε! Τα ασφαλιστικά μας προγράμματα σχεδιάστηκαν για να σας προσφέρουν τη προστασία καθώς και την ηρεμία που αναζητάτε. Με περίπου 60 χρόνια εμπειρίας είμαστε προετοιμασμένοι να σας προσφέρουμε αξιόπιστα και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προϊόντα και λύσεις για οποιαδήποτε σας ανάγκη.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν τα εξής:

Το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης συνεπεία πτώσης ή ζημιάς από υγρά δεν πρέπει να σας προβληματίζει διότι βρισκόμαστε δίπλα σας. Η Mondial Assistance, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στη παροχή ασφάλισης και βοήθειας παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για το κινητό σας και αναλαμβάνει την επισκευή ή την αντικατάσταση του για να μη χάσετε επαφή με τη δουλειά σας, τους φίλους σας ή την οικογένεια σας.

Τα ασφαλιστικά μας προγράμματα καλύπτουν:

  • Ζημιά από Ατύχημα
  • Σπάσιμο Οθόνης
  • Ζημιά απο Υγρασία / Νερό
  • Ελαττωματική Μπαταρία
  • Μη Εξουσιοδοτημένες Κλήσεις σε περίπτωση κλοπής

Τόσα χρόνια αναλαμβάνουμε την εξυπηρέτησή σας, γιατί να μην αναλάβουμε την προστασία του κινητού σας;!

Ξεκινήστε τώρα

Σας ευχαριστούμε που υποβάλατε την αίτησή σας. Οι εκπρόσωποι μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο.