Αρχική Σελίδα
Ασφάλιση Κινητού
Βοήθεια & Συμβουλές
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Φόρμα Αίτησης Αποζημίωσης

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Είμαστε δίπλα σας
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε καλώντας στο τηλέφωνο που βλέπετε είτε στέλνοντας μας email. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

+30 210 9988118Πως να Προσέχετε το Κινητό Σας

1- Να έχετε πάντα το κινητό μαζί σας: Μην το αφήσετε χωρίς επίβλεψη, κρατήστε το μακριά από παιδιά και αποφύγετε να το δανείσετε σε άλλους ακόμα και υπό την επιτήρησή σας, μπορεί να τους πέσει στο πάτωμα ή να βραχεί εκ παραδρομής.

2- Διατηρήστε το κινητό στεγνό: Μη περπατάτε στη βροχή με το κινητό στο χέρι. Μη το παίρνετε μαζί σας σε μέρη δίπλα σε νερό ή σε μέρη με πολύ υγρασία.

3- Χρησιμοποιήστε θήκη ή προστατευτικό οθόνης: Χρησιμοποιήστε θήκη ή προστατευτικό οθόνης για να αποφύγετε τις γρατζουνιές. Σκόρπια αντικείμενα σε μια τσάντα μπορούν να γρατζουνίσουν την συσκευή σας.

4- Καθαρίστε το κινητό σας συστηματικά: Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανάκι ή μαντηλάκια με οινόπνευμα για να καθαρίσετε το εξωτερικό μέρος της συσκευής. Μη χρησιμοποιήστε άλλα καθαρτικά που μπορούν να προσθέσουν υγρασία.

5- Αλλάξτε την φωτεινότητα της οθόνης: Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που θα σας αποφορτίσουν την μπαταρία. Η φωτεινότητα της οθόνης, GPS και υπηρεσίες WiFi και δεδομένων αποφορτίζουν γρήγορα την μπαταρία. Χαμηλώστε την φωτεινότητα της οθόνης και κλείστε τις εφαρμογές όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

6- Χρησιμοποιήστε αυθεντικά αξεσουάρ: Σύμφωνα με τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, η χρήση μη-αυθεντικών αξεσουάρ μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο κινητό σας.

Προστατέψτε το Κινητό Σας από Κλοπή

1- Καταγράψτε τις λεπτομέρειες του κινητού: Καταγράψτε τον αριθμό του κινητού σας, το μοντέλο, το χρώμα, το pin και τον κωδικό ασφαλείας καθώς και τον σειριακό αριθμό και τον IMEI. Κάθε κινητό τηλέφωνο έχει έναν 15ψήφιο IMEI αριθμό, ο οποίος είναι μοναδικός και προσδιορίζει την ταυτότητα της συσκευής. Αυτός ο αριθμός μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη σας πληκτρολογώντας *#06# (αστεράκι-δίεση-μηδέν-έξι-δίεση).

2- Διατηρήστε το κινητό σας αθέατο: Διατηρήστε το κινητό σας τηλέφωνο αθέατο στη τσέπη σας ή στη τσάντα σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Μη το χρησιμοποιείτε όταν βρίσκεστε σε μέρη που δεν αισθάνεστε ασφαλής ή βάλτε το σε ασφαλή τσέπη σε χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.

3- Κλειδώστε το κινητό σας: Διατηρήστε το κινητό σας κλειδωμένο με κωδικό κλειδώματος ή με τον αριθμό PIN όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Το κινητό σας είναι λιγότερο πολύτιμο για έναν κλέφτη όταν είναι κλειδωμένο και ταυτόχρονα δεν θα του επιτρέψει την πρόσβαση στις επαφές σας καθώς και στα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία είναι αποθηκευμένα στη κάρτα SIM ή στο κινητό.

4- Δηλώστε τον αριθμό του κινητού σας στον πάροχο σας: Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κινητού σας ενημερώστε άμεσα την πάροχο εταιρεία. Ζητήστε να μπλοκάρουν τον αριθμό σας, την συσκευή σας και τα στοιχεία του λογαριασμού σας ώστε να μη χρησιμοποιηθεί το κινητό σας ακόμα και με άλλη SIM κάρτα.

5- Κατεβάστε εφαρμογές εντοπισμού συσκευών: Android : Android Device Manager App - IOS : Find My iPhone App.

Σας ευχαριστούμε που υποβάλατε την αίτησή σας. Οι εκπρόσωποι μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο.